Wie is Marian Dieterman

marian dietermanMarian Dieterman is mijn naam en ik ben een vrouw die geverfd is door de wol van het leven.
Sinds 2000 heb ik bewust gekozen een andere vorm aan mijn leven te geven en heb sindsdien mijn levenspad vanuit mijn innerlijk gevoel gevolgd. 

Het spirituele ontwikkelingsgebied is erg groot en divers en voor iedereen ligt het pad van ontwikkeling anders. Voor mij was het eerste wat mij erg diep raakte het boek De Celestijnse belofte van James Redfield, hierin werd alles beschreven wat ik voelde wat mijn waarheid was. 

Spirituele lessen door moeder aarde kaarten uit indiaanse tradities, de diverse engelenkaarten en de boeken van Jozef Rulof, Neale Donald Walsh en Christiane Beerlandt hebben mijn ontwikkelingspad bepaald. Hierbij horen ook een aantal inspirators en mijn zoektocht en kennisvergaring ging via Mansukh Patel en de Bhagavad Gita, yogavormen en mantras zingen. Dit hield tevens een kennismaking in met de wijsheid en energie van St Fransiscus, Sai Baba en allerlei godinnen. Mystica Sonia Bos die de aquariusmystiek vorm gaf heeft mij erg geïnspireerd en het beeld voor de toekomst verduidelijkt waar de mensheid naar toe groeit.

Vanuit liefde leven betekent voor mij dat niets meer moet, maar dat alles wat mij dient mijn wezen en de wereld mag verrijken. In de oude tradities blijkt ook dat leeftijd een voorwaarde is, om los van actieve levensbeslommeringen, de eigen wijsheid te leven. Om dan als het ware in balans de waarde van wat er echt toedoet in het leven vorm te geven.

Voor 2000 had ik wel al diverse verkenningen ondernomen op spiritueel gebied zoals praktische filosofie, Reiki, antroposofie en voetreflexologie. Een spirituele ontwikkeling die in gang is gezet valt niet meer te stoppen, via aurareading- en healing en kennismaken met allerlei energieën Shamballa, Magnified Healing en Melchizedek werden mijn helingsmethoden uitgebreid. Met de ontwikkelde mogelijkheden om geestelijke inspiratie toe te laten ben ik Boodschappen en Geschriften van Maria Magdalena in boekjes gaan uitwerken.
Eigenlijk is dat het begin geweest van wat nu mijn hoofdbezigheid is schrijven.